Sporočila za javnost

Bolnišnica Topolšica - Logo

Obvestilo obiskovalcem bolnišnice

Zaradi povečanega števila respiratornih okužb obiskovalce bolnišnice obveščamo, da so obiski svojcev pri pacientih omejeni na 1 zdravo osebo na dan. Med obiskom je priporočena uporaba zaščitne maske.

Vljudno vas prosimo, da navedeno upoštevate in nam tako pomagate pri obvladovanju širjenja okužb.

Hvala za razumevanje.

Bolnišnica Topolšica - Logo

Delovanje bolnišnice v času stavke Sindikata FIDES

Dokler stavkovni odbor FIDES ne bo odpovedal stavke, bo delo v Bolnišnici Topolšica, potekalo v skladu zakonsko določenimi pravili za delo v času stavke. Pacienti, ki v napovedanem terminu zdravstvene storitve zaradi stavke ne bodo mogli opraviti, bodo o tem osebno obveščeni. Vsi ostali pacienti, ki imajo v času stavke termin za obravnavo v bolnišnici in jih naše osebje ne bo kontaktiralo, bodo obravnavani. Lahko bo v času stavke prihajalo do časovnih zamikov v obravnavi pacientov. Pacientom se za nevšečnosti vnaprej opravičujemo in jih prosimo za strpnost in razumevanje.

 

Zagotovljeno bo izvajanje tistih zdravstvenih storitev, katerih opustitev bi v kratkem času vodila v nepopravljivo hudo okvaro zdravja ali v smrt.

 

Zagotovljene bodo vse zdravstvene storitve za paciente starejše od 65 let, ter ukrepi za preprečevanje in obvladovanje nalezljivih bolezni.

 

Direktorica:
mag. Darja KRAMAR