vodja
Peter Blaj
Predstavitev enote:
Glavni namen v naši kuhinji, ki ga želimo doseči s pravilno pripravo bolnišnične prehrane, je zdrav in pravilen vnos hranil. Če vnos ni pravilen, lahko pomeni oviro v procesu zdravljenja. Z nadzorovano pripravo prehrane iz kakovostnih, sezonskih, svežih, lokalno pridelanih ter BIO živil znamo poskrbeti za pravilen in zadosten vnos vseh hranilnih snovi, s čimer bolnikom lajšamo proces zdravljenja.
LOKACIJA
Soba, kjer je 9. maja 1945 general Alexander Löhr podpisal brezpogojno kapitulacijo nemških oboroženih sli za jugovzhodno Evropo, je danes v uporabi kot jedilnica za naše goste.
POSEBNE PRILOŽNOSTI
Posebne priložnosti obravnavamo še posebej praznično z domiselno, priljubljeno in vašim željam prilagojeno ponudbo. Ob teh priložnostih vam jedi pripravlja usposobljeno osebje, ki poskrbi za nepozabno doživetje. Hladne in tople bifeje, bankete in druge vrste pogostitev vam pripravimo ob priložnostih, kot so obletnice, letna srečanja, pogostitve poslovnih partnerjev in druga praznovanja.
NUDIMO