PRIPRAVA IN DOSTAVA HRANE​

Obroki pacientov, pogostitve, naj bo to vaš praznik ali čisto navaden dan …
prepričani smo, da je v naši bogati in raznoliki ponudbi slaščic zagotovo vaša najljubša.

vodja

Peter Blaj

Kuhinja - storitve

Predstavitev enote:

Glavni namen v naši kuhinji, ki ga želimo doseči s pravilno pripravo bolnišnične prehrane, je zdrav in pravilen vnos hranil. Če vnos ni pravilen, lahko pomeni oviro v procesu zdravljenja. Z nadzorovano pripravo prehrane iz kakovostnih, sezonskih, svežih, lokalno pridelanih ter BIO živil znamo poskrbeti za pravilen in zadosten vnos vseh hranilnih snovi, s čimer bolnikom lajšamo proces zdravljenja.

Kuhinja - storitve

 

LOKACIJA

Soba, kjer je 9. maja 1945 general Alexander Löhr podpisal brezpogojno kapitulacijo nemških oboroženih sli za jugovzhodno Evropo, je danes v uporabi kot jedilnica za naše goste.

 

 

POSEBNE PRILOŽNOSTI

Posebne priložnosti obravnavamo še posebej praznično z domiselno, priljubljeno in vašim željam prilagojeno ponudbo. Ob teh priložnostih vam jedi pripravlja usposobljeno osebje, ki poskrbi za nepozabno doživetje. Hladne in tople bifeje, bankete in druge vrste pogostitev vam pripravimo ob priložnostih, kot so obletnice, letna srečanja, pogostitve poslovnih partnerjev in druga praznovanja.

Kuhinja - storitve
Kuhinja - storitve

 

NUDIMO

  • Organizacija banketov, sprejemov, hladno toplih bifejev in drugih prehranskih storitev v Bolnišnici Topolšica.
  • Ponujamo vam tudi catering do 60 oseb na vašem domu ali drugi lokaciji.
  • Priprava narezkov, kanapejev, terin, galantin, domačih paštet …
  • Priprava drobnega in kosovnega peciva ter raznih slaščic, kot so npr. jabolčna, bananina, jagodna krostata, čokoladni musi, raznorazne panakote, praline… Posebnost naših slaščic pa je vsekakor Topolška rezina, prisrčna sladka dobrota z vaniljevim nadevom, malinami in smetano.