Dan Topolšice 2022

13. 5. 2022 - Bolnišnica Topolšica

Bolnišnica Topolšica ponovno organizira tradicionalno strokovno izobraževanje – Dan Topolšice 2022 – z naslovom »Covid-19 – kako naprej?« Izobraževanje je primarno namenjeno zdravnikom družinske medicine in internistom/pulmologom, dobrodošli pa tudi vsi ostali, ki jih področje zanima.

PRIJAVNICA

[contact-form-7 id="3784" title="Prijavnica Dan Topolšice 2022"]

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV po 13. členu Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR)

Bolnišnica Topolšica na osnovi prijave zbira naslednje vrste osebnih podatkov prijavljenih: ime in priimek, ustanova, specializacija, prebivališča, telefonska številka, E-naslov, podpis.

Podatki se ne obdelujejo, se ne povezujejo z drugimi evidencami in se ne iznašajo izven ustanove oziroma v tretje države temveč so namenjeni vodenju evidence prijavljenih na dogodek Dan Topolšice 2022 – “Covid1-19 – kako naprej?”. Podatki se bodo po izvedbi dogodka izbrisali.

Imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, do popravka in izbrisa teh podatkov. Svojo privolitev v uporabo podatkov lahko kadar koli prekličete, ne da bi to kakor koli vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se na podlagi privolitve izvaja do preklica. Če želite, lahko preprečite uporabo svojih podatkov.

 To storite tako, da kličete na 03 898 7766.